Ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές κλασικής, λόγιας και έντεχνης μουσικής της γενιάς του. 

 

Δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά σε πολλές μουσικές κατευθύνσεις, με κύριο άξονα την αγάπη του για  την ελληνική έντεχνη μουσική των μεγαλύτερων συνθετών των περασμένων δεκαετιών, καθώς και τη μεσογειακή μουσική. Σημαντικό μέρος του ρεπερτορίου του αφορά έργα των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Σπανό, Σ. Κραουνάκη, Γ. Χατζηνάσιο,  Δ. Λάγιο, κ. ά.  
 

Εμφανίστηκε ως σολίστ σε σημαντικές σκηνές της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Ελλάδας, όπως στο φεστιβάλ όπερας της Oper Klosterneuburg, το Μέγαρο Μουσικής της Στουτγκάρδης (Liederhalle Stuttgart), την Όπερα Μουσικής Δωματίου της Κολωνίας, την αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου της Βιέννης, την Ehrbar Saal, το Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, το Φεστιβάλ Πάρ αθίν αλός κ.α. 

Έχει συμπράξει με ορχήστρες όπως η Orpheus Kammerorchester Wien, η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, κ.ά.

Ασχολείται επίσης και με είδη με αναφορές στην παλιά τζαζ και την crossover τεχνική, παρουσιάζοντας τη δουλειά του σε θέατρα, μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Ελλάδας. 
 

Μετά τα προσωπικά projects „Νοσταλγία σε Φα ελάσσονα“, „Σαν τις χορδές του ανέμου…“ , „Mediterráneo“ και „Πρόλογος“ ετοιμάζει το πρόγραμμα „Μετά τον έρωτα“,που θα παρουσιαστεί το χειμώνα του 2019/20 στη μουσική σκηνή French Keys στη Θεσσαλονίκη, με ελληνικές και ευρωπαϊκές μελωδίες.

Σπούδασε τραγούδι στο Κονσερβατόριο Prayner της Βιέννης (αποφοίτηση με Αριστείο) με τον τενόρο της Κρατικής Όπερας της Βιέννης Jörg Schneider, καθώς και μελοδραματική υπό τις οδηγίες της Margarita Kyriaki-Wagner και του   μαέστρου Werner Lemberg. 

© 2019 Designed by AT Productions